PROJE İSMİ | AMACI | DURUM | BAĞLANTI LİNK |
---|---|---|---|
100 Yazar 100 Eser | Cumhuriyetimizin 100. yılına özel | Tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Kudüs | Kanayan Yaramız | Tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Yarım Kalan Hikayeler | Herkesin bir hikayesi vardır | Eser alımı tamamlandı | Eser Paylaşımı |
Öğretmenim | Sizi etkileyen öğretmeninizi anlatın antolojide yer verelim | Devam ediyor | Eser Paylaşımı |
Ortadoğu şiir yarışması | 3 kişiye ödül verilecek | Devam ediyor | Eser Paylaşımı |
Güle Revan | 40 Yazar 40 Naat | Eser alımı tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Kuşkonmaz mevsiminin açılmasıyla birlikte yemeklerimizin yanına yakışan şahane bir şölene dönüşüyor. Hem besleyici hem de lezzetli sebze olmasıyla ön plana çıkan kuşkonmazı sizlere yumurtalı bir tarifle sunuyoruz. İşte baharın müjdecisi kuşkonmazın en lezzetli hali.
Son zamanlarda sıklıkla görmeye başladığımız kuşkonmaz baharın müjdecisi olurken sağlık içinde tam bir şifa deposuna dönüşüyor. Her yöntemiyle yemekleri lezzetli bir hale dönüştüren kuşkonmazı şimdi sizler için yumurtalı kavurma şeklinde sunacağız. Yapımı ve ulaşılması kolay listesiyle hem cebe hem de mideye hitap edecek. Sabah kahvaltısında ya da çay saatlerinde de rahatlıkla tüketebileceğiniz yumurtalı kuşkonmaz tarifinin gelin nasıl yapıldığına bakalım.
YUMURTALI KUŞKONMAZ TARİFİ
MALZEMELER:
200 gram kuşkonmaz
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsağı
1 çorba kaşığı soya sosu
1 çorba kaşığı susam
2 adet yumurta
YAPILIŞI
Kuşkonmazı tavada, 2 çorba kaşığı zeytinyağında pişirin.
Ardından sarımsağı ilave edin.
Karamelize olmaya başlayınca soya sosunu ekleyin. Biraz piştikten sonra susamı da ilave edin.
3-4 dakika sonra yumurtayı kırın ve az daha soya sosu ekleyin.
Afiyet olsun…
YAZARLARIMIZ
14 Mayıs 2024DUYURU
14 Mayıs 2024YAZARLARIMIZ
14 Mayıs 2024YAZARLARIMIZ
14 Mayıs 2024YAZARLARIMIZ
14 Mayıs 2024YAZARLARIMIZ
14 Mayıs 2024DUYURU
14 Mayıs 2024Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.